Izdelava spletnih strani in trgovin

Izdelava spletnih trgovin

Za izdelavo uspešne spletne trgovine spremljamo nakupovalne navade kupcev in uporabniške izkušnje. Vsaka skupina izdelkov zahteva svojstven pristop in odločitev pri nakupu ni za vse izdelke enaka. Zato se pri nas najprej temeljito poglobimo v tematiko in cilje  spletne trgovine, nato pa vse grafične in tehnične rešitve prilagodimo enemu cilju, to je PRODAJI. Brez temeljitega načrtovanja in skrbnega testiranja funkcionalnosti spletne trgovine ne moremo dosegati dobrih rezultatov. Naše spletne trgovine imajo vgrajene vse sodobne elemente, da lahko spremljamo in izboljšujemo optimizacijo in sledimo statistikam. Prav tako so naše spletne trgovine kompatibilne z najsodobnejšimi oglaševalskimi orodji, saj je promocija velik del uspešnosti prodaje.

Zakaj se naše spletne trgovine razlikujejo od ostalih?
V sodelovanju z vami analiziramo, načrtujemo in realiziramo spletne prodajne poti. Temu je povsem podrejena spletna trgovina, ki je primerna določeni zvrsti izdelkov. Ciljamo točno na določenega kupca in na njegovi poti do odločitve nakupa s primernim vmesnikom in primerno grafično rešitvijo pripomoremo h končnemu rezultatu.

Z vami sodelujemo od začetka pa tudi potem, ko je spletna trgovina že objavljena smo vam venomer na voljo tudi po končanem delovnem času, saj se zavedamo kako pomembna je pravočasna intervenca, ko gre kaj narobe. Vedno tudi skrbimo, da je vaša spletna trgovina tehnološko posodobljena za kar skrbimo samoiniciativno in se to dogaja v ozadju.

Najpomembnejše za nas je, da ostanete naša zadovoljna stranka!