Izdelava spletnih strani in trgovin

Vaše mnenje nam veliko pomeni!

Hvala ker ste se odločili prispevati k izboljšanju naših storitev, prav tako tudi odzivnosti in kvaliteti komunikacije.

Vašega mnenja bomo zelo veseli (in ne se šparat :-) ) in ga bomo uporabili izključno v namen izboljšanja našega dela! Da ne bi bilo pomote, tudi graja bo prav prišla. Pa graje so tiste, ki močno vplivajo na izboljšanje storitev!

Hvala,
ekipa DalArt

Mnenja naročnikov

Kakšna je vsota 5 in 7?
 

Zadnjih nekaj naročnikov je mnenja da ...

 • jože lesar
  Izredno strokovno in pregleedno predstavljene možnosti, ki jih ponuja podjetje kot podporo pri spletnih predstavitvah. Moja uporabniška izkušnja je pozitivna in prišla je do izraza, ko so se razmere na spletu poslabšale (varnost ali delovanje. takrat sem spoznal kaj pomeni imeti spletno stran in spletno trgovino v skrbništvu strokovnjaka in ne popoldanskega ljubielja. Na koncu se mi je ves vložek v splet povrnil. Čestitke!
 • Katarina Venturini
  Z Goranom in njegovim podjetjem Dalart sodelujem že več kot devet let in verjamem, da bova sodelovala tudi v prihodnje. Osebni kontakt, takojšnja odzivnost, strokovnost in profesionalnost, ažurnost v posodabljanju spletne strani in še mnogo je razlogov zakaj bi Gorana in Dalart priporočila vsakemu, ki potrebuje podobne usluge.
  Katarina Venturini
 • Gregor Golja
  Z Goranom in njegovim podjetjem sodelujemo dve leti. Izbrali smo ga zaradi ugodne cene in osebnega pristopa k oblikovanju in vzdrževanju spletne strani. Vse naše specifične želje/zahteve so bile rešene sproti in na strokovno visokem nivoju. Spletna stran se posodablja ažurno.
  Priporočamo ga vsem, ki iščejo ugodnega ponudnika spletne strani. S tem si boste pridobili ne samo dobrega razvijalca in oblikovalca spletne strani, temveč tudi dobrega prijatelja.
 • anja
  Spletna stran društva YHD je pravi informacijski zalogaj, ki ga je ustvarilo budno oko podjetja Dalart. Vsebine različnih oblik so našle pravo mesto in so tako prijetne za vid kot dostopne za branje ljudem, ki ne vidijo. Tehnična dovršenost strani nudi uporabniku prijazno izkušnjo in je hkrati enostavna za popravke in dopolnitve. Ob kakšnem internetnem neznanju pa podjetje Dalart kakovostno, hitro in res učinkovito pristopi na pomoč.
 • gao arhitekti
  Ekipa DalArta z svojo profesionalnostjo in tehničnim znanjem, predvsem pa z predanostjo vedno sledi željam naročnika in spletne strani funkcionalno in estetsko nadgradi, da so zanimive, praktične in atraktivne. Goran,ki je gibalo ekipe je človek vreden vsega zaupanja.
  toplo priporočam,Petra Zakrajšek, GAO arhitekti